Üdvözlöm! Borsos Ferenc vagyok, a Bronti 99 Kft. ügyvezetője.

A Bronti 99 Kft. elsősorban ipari létesítmények, gépek, berendezések tisztításával és karbantartásával foglalkozik. Cégünk idén ünnepli 15. születésnapját. Vállalkozásunkat a 90-es évek közepén, mint B+B Tisztítási Vállalkozás indítottuk Zalaegerszegen a MOL Nyrt. Zalai Finomító telephelyén. Kezdetben kizárólag tartályokat tisztítottunk, majd az egyre növekvő ügyfél- és tevékenységi kör megkövetelte a váltást, így 1999-ben megalapítottuk a Bronti 99 Kft-t.

Szolgáltatásaink bemutatása

Tanúsítványaink, és hatósági minősítéseink

A folyamatosan visszaforgatott tőke, a színvonalas munkavégzés, a munka utáni kutatásra szánt idő lassan, de biztosan megteremtette cégünknek az országos elismerést, és a nemzetközi terjeszkedés lehetőségét. Folyamatosan törekedünk gépparkunk fejlesztésére és bővítésére, hogy partnereinknek biztosítani tudjuk a legmodernebb környezetbarát technológiákat. Munkatársaimmal együtt közös célkitűzésünk cégünk jövőbe mutató környezettudatos modernizációja. Mindazonáltal munkatársaim erőfeszítéseit viszonozva mindig törekedtem a lehető legjobb munkakörülmények megteremtésére és folyamatos fejlesztésére. Ennek köszönhető többek között az is, hogy lassan 4 éve már új alapokra emelve cégünk fejlődését felépítettük telephelyünket.

Kezdetektől fogva magas minőségű szolgáltatások nyújtására törekedünk. Közös érdekünk, hogy az Európai Unió előírásainak betartásával környezetbarát, gazdaságos és biztonságos munkavégzéssel a nemzetközi piacon is elismerést vívjunk ki. Fejlesztéseink eredményességét, munkánk kiváló minőségét elégedett partnereink visszajelzései bizonyítják. Kiemelt partnereink között üdvözölhetjük a MOL Nyrt-t, az OMV Hungária Kft-t, a Magyar Aszfalt Kft-t, az Euroaszfalt Kft-t, a Transtank Nemzetközi Tankautó Fuvarozási Kft-t, a STRABAG Építő Zrt-t, és Éder Zoltán egyéni vállalkozót.

Természetesen ezen az úton nem állhatunk meg hiszen fejlődnünk kell. Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyek innovatívak, környezetkímélőek és megfelelnek a legmodernebb elvárásoknak. Hitvallásunk: „Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!”
Hiszünk abban, hogy partnereinkkel együttműködve további közös sikereket érhetünk el Magyarországon és a környező országokban - mint például Szlovákiában, Ausztriában és Németországban - egyaránt.