Teljes körű tisztítási szolgáltatást biztosítunk.

Tartálytisztítás (pakura, bitumen, kőolaj, gázolaj, benzin, stb.) mellett a kiszolgáló berendezések, építmények tisztítását is vállaljuk (pakura lefejtők és ülepítők, szivattyú házak, csarnokok, cső alagutak, stb.). Alapvetően az alább felsorolt három tisztítási eljárást alkalmazzuk:

- Mechanikus tisztítás:
Egyaránt tisztítunk föld feletti és föld alatti, illetve mobil és stabil, álló és fekvő tartályokat.

- Vegyi tisztítási eljárás:
Amikor a mechanikus tisztítás már nem elég, akkor vegyi úton történő eljárási technikákat alkalmazunk (pl.: a kőolaj és bitumen származékok, benzin és gázolaj termékek, illetve alkoholos, savas és lúgos anyagok eltávolításához). Mindezt a vegyi tisztításhoz előírt legújabb jogszabályi követelmények, és a modern, környezettudatos elvárásoknak megfelelően végezzük. Munkatársainknak biztosítjuk az ehhez szükséges speciális eszközöket, védőfelszereléseket- és ruházatokat. A keletkezett hulladék elszállításáról gondoskodunk, és az arra jogosult céggel a hulladékot megsemmisíttetjük.

- Jégszórásos tisztítási eljárás:
Ez a jelenleg legmodernebb tisztítási eljárás, amely egyszerre környezetkímélő és gyors. A szárazjég szórás egy hatékony tisztítás technológiai eljárás, amelynek során szilárd halmazállapotú szén-dioxidot (CO2) használunk fel. Gazdaságos alternatívája a hagyományos felülettisztítási eljárásoknak.
A létrejövő thermofeszültségtől leválik a szennyeződést okozó réteg a hordozó felszínről. Az alapfelületen sérülés, kopás nem keletkezik. Folyadék nem marad vissza. A lehulló száraz anyag, szennyeződés egyszerűen összetakarítható.

További részleteket a jégszórásos eljárásról itt olvashat!


Bronti99 Tartálytisztítás mechanikus
Bronti99 Tartálytisztítás