Tervezés, Engedélyeztetés, Kivitelezés, Megszüntetés

- Tervezés
Szakmai tapasztalatunk, munkatársaink szaktudása és folyamatos továbbképzése lehetővé teszi, hogy számítástechnikai programok (AutoCAD, stb.) segítségével (pl.: aszfaltkeverő telepek-, csővezetékek-, technológiai rendszerek-, létesítési és használati tervek stb.) tervezési feladatokat végezzünk.

Irodánk fel van szerelve A0 nagy formátumú tervrajzok és képek kezelésére. Rendelkezünk Canon imagePROGRAF w8400 (111,76 cm széles színes, fotó minőségű 2400 x 1200 dpi; akár 18 m hosszú nyomat készítése) plotter nyomtatóval és Colortrac SmartLF 4080 ( 101,6 cm széles színes szkenner 400 dpi felbontás / 2400 dpi) képolvasóval.

- Engedélyeztetés
Az engedélyeztetéshez tanúsítványunk, feltételrendszerünk adott, a hatóságokkal közvetlen kapcsolatban állunk, mint engedélyeztető cég. Megbízhatóságunkat, precizitásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint megrendelőink elégedettsége, megrendelőink igényeit a jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesítettük.

- Megszüntetés
Megszüntetési eljárásra akkor van szükség, ha a létesítmény üzemeltetésére a továbbiakban már nincs szükség. Ezúton is próbálunk segítséget nyújtani, meglévő és leendő partnereinknek egyaránt, hogy minél gyorsabban és költséghatékonyabban kerüljön sor a megszüntetésre.